Suport auto cu ventuza universal pt tableta TSZ1

24,90 Lei
La comanda
Anunta-ma cand produsul intra in stoc
In acest moment 1 vizitator(i) se uita la oferta. Oferta valabila pana in data de 30.06.2015 in limita stocului disponibil

Descrierea produsului Suport auto cu ventuza universal pt tableta TSZ1

Suportul auto pt tableta TSZ1 este un accesoriu de nelipsit din autoturismul oricarei persoane care calatoreste foarte mult cu masina. Datorita lui comunici comod in timp ce conduci sau poti sa folosesti navigatia direct de pe smartphone ori tableta.

Suporturile auto pot fi universale, compatibile cu diferite marimi de terminale sau stric dedicate unui singur model. In cazul in care doriti sa folositi suportul auto pentru navigatie prin GPS va recomandam sa achizitionati si un incarcator auto pentru a avea acumulatorul tot timpul incarcat.

Preturile contin TVA si se pot modifica fara o notificare prealabila. Oferta este valabila exclusiv online. De asemenea, caracteristicile produselor pot fi dependente de reteaua de telefonie mobila in care sunt utilizate si pot fi indisponibile in unele zone. Garantia tuturor produselor electronice este de 24 luni. Toate datele si imaginile de pe site sunt cu titlu de prezentare si nu implica nicio obligatie contractuala.

Comentarii despre acest produs

Evaluare medie:
bazat pe o opinie

1 Articol(e)

pe pagina
Grajdeanu Adrian
Parere scrisa acum 1 an
Evaluare produs
comanda neonorata complet
  • am facut o comanda la dv. suport auto pentru tableta TSZ 1 si la asamblarea suportului am observat ca este incomplet cum rezolvam aceasta problema ?
  • Pentru mai multe detalii puteti sa sunati la info-shop online 0742-275.559
A fost aceasta parere utila?  | 

1 Articol(e)

pe pagina